Гімназисти власноруч готували піцу

Учні 7-Г класу гімназії побували на екскурсії у відділенні «Приватбанку» та власноруч виготовляли піцу, за яку потім самостійно розраховувалися карткою «Юніора». Головна мета заходу – навчити дітей користуватися усіма перевагами картки «Юніора». Досвідчені банкіри розповідали правила поводження з карткою, всі її функції та можливості та демонстрували на прикладі, як працювати з терміналами самообслуговування та  банкоматами.

«Картка Юніора» – це особиста платіжна картка дитини, де батьки контролюють його витрати, смс-інформацію отримують на свій телефон, – зазначає Андрій Вовченко, керівник «Юніор Банку» у Черкаській області. – Тому проводимо таку акцію, щоб дитина побачила зручність і безпечність картки».

«Картка допомагає мені поповнювати рахунок на свій мобільний, в їдальні розраховуватися не грошима, а карткою, – розповідає учень 7-Г класу Влад Черненко. В банку я дізнався чимало корисної інформації, наприклад, як правильно не виказати свій пароль. І не попастися до якихось шахраїв».

«Діти були в захваті, всі хотіли подивитися, як усе працює, – ділиться враженнями класний керівник Євгенія Рудь. – Дізналися, як працювати з карткою «Юніора» у місцях обслуговування, у ресторанах, кафе, піцеріях. Ми із задоволенням взяли участь у майстер-класі із пригттування піци».