Страву-проєкт гімназистів можна було скуштувати в «КІМ-барі»

Учні 9-Д та 9-А класів вдало закінчили курс «Юних підприємців» та розробили проєкт, який зацікавив власників ресторану «КІМ-бар». Вони навіть запропонували учням співпрацю.
Команда гімназистів «No LiMeat» розробила страву під назвою «Шаурма зі штучним м’ясом», але згодом, допрацювавши ідею, рецепт було трохи змінено. Тож до меню ресторану додали «Fresh-піту» та «Spicy-піту».
Діти мали можливість готувати на професійній кухні та отримали незабутній досвід роботи в команді.
З 7 до 14 травня у «КІМ-барі» можна було скуштувати ці страви, розроблені та приготовлені юними бізнесменами й шеф-кухарем.