У гімназії влаштовують власний фестиваль-маскарад Gym9 Comic Con

Комік-кони – відомі в усьому світі фестивалі поп-культури: ігрового та комікс-напрямків. Це – такий формат заходів, де збираються фанати комп’ютерних і настільних ігор, відомих серіалів, фільмів, коміксів, фентезі тощо. Яскрава риса будь-якого комікона: учасники, які часто своїми руками виготовляють костюми улюблених героїв фільмів, коміксів, аніме або ігор.
У гімназії вирішили влаштувати власний фестиваль-маскарад Gym9 Comic Con. Такий захід відбудеться 1 квітня – в День сміху. Фестиваль має бути яскравим та оригінальним, адже кожен має своїх улюблених героїв ігор, фільмів чи коміксів і зможе створити такий образ і собі. У цей день гімназія перетвориться на справжній знімальний та ігровий майданчик.
Запрошуємо як учнів, так і вчителів долучитися до комікону. Одягніться схоже на свого улюбленого героя, зробіть собі спеціальну маску чи елемент одягу, візьміть із собою допоміжні елементи.
У кожному класі визначать найоригінальнішого та найяскравішого героя. Ці переможці візьмуть участь у фіналі фестивалю. Учасників із найкращими образами відзначать подарунками.
Друзі, у вас є два тижні, аби придумати, в кого ви хочете перевтілитися, і створити костюм, маску тощо.
Тож до зустрічі 1 квітня на фестивалі-маскараді!