Понад 20 коробок подарунків захисницям зібрали гімназисти та відправили на Схід

У гімназії впродовж тижня тривав збір необхідних та корисних речей жінкам, які захищають країну на Сході, перебувають безпосередньо в зоні бойових дій. Таку ініціативу з нагоди Міжнародного жіночого дня запропонувала випускниця гімназії, військовий капелан Лора Когут. До акції долучилися всі без винятку класи навчального закладу. В результаті учні, батьки, вчителі зібрали понад 20 коробок подарунків захисницям.
Жінкам передадуть засоби гігієни, гелі для душу, шампуні, різноманітні креми, багато солодощів тощо.
Крім того, паняночки гімназії власноруч створили спеціальні презенти захисницям. Частина дівчаток виготовили вітальні листівки до свята, поробки, інші – виготовили браслети-талісмани, які оберігатимуть жінок.
«У гімназії виховуємо патріотів, проводимо заходи в руслі любові до Батьківщини та поваги до тих, хто її захищає. Тож подібні акції проводимо регулярно, збираємо військовим необхідні речі. Вперше ж такий збір влаштували саме для жінок-захисниць. Це буде корисний досвід для кожного з нас», – відзначає заступник директора Анатолій Крат.
Усі зібрані речі сьогодні передали Лорі Когут, яка завітала до гімназії. Тепер на неї очікує кількаденна поїздка, відвідини чималої кількості місць на Сході, аби привітати жінок.
«Кожній військовій приготуємо подаруночок, який їй буде приємно отримати і який не тільки покращить настрій, а й буде надзвичайно корисний», – відзначає ініціатор акції.