В спортивній залі гімназії замінили освітлення

В спортивній залі гімназії замінили освітлення: встановили спеціальні протиударні та енергоощадні світильники, які розміщені тепер таким чином, аби світло не сліпило під час занять. Тепер діти вже не псують свій зір під час занять фізкультурою. Добре помітно різницю в освітленні приміщення старими та новими світильниками.
Нагадаємо, за останні два роки в спортзалі також замінили спортивне обладнання, баскетбольні кільця та щити, виконали капітальний ремонт роздягалень, туалетів та душових.
“Якщо якість підлоги в спортивній залі ще дозволяла проводити зайняття з фізкультури, то слабке освітлення в осінньо-зимовий період не витримувало жодної критики та нормативів. Тож першочерговою задачею було зробити заміну освітлення в спортивній залі. Для цього було долученно профільну компанію, яка зробила проектні розрахунки відносно потрібних норм освітлення для цієї площі зали, потрібної кількості світильників та було визначено оптимальні моделі світильників”, – розповідає депутат Тарас Коломієць.
Дякуємо за турботу та допомогу в оновленні спортивної зали депутату міської ради, випускнику гімназії Тарасу Коломійцю та всьому депутатському корпусу.