«Kiborgs.UA» стала абсолютним чемпіоном турніру з робототехніки

У Черкасах відбувся регіональний фестиваль робототехніки. Близько півтисячі учасників зі всієї області стали учасниками змагань. Кращих визначали в змаганнях сумо, слалом та FLL.
Команда гімназії «Kiborgs.UA» стала абсолютним чемпіоном змагань в старшій лізі. Кіборги презентували суддям свій проект зі створення міжбудинкового громадського простору для дітей, дизайн робота, командну згуртованість та здійснили заїзди на ігровому полі. В результаті вони вибороли чемпіонський титул. Тренери кіборгів – Микола Цимбал та Андрій Стецюк.
Команда «Oops» гімназії брала участь в FLL – молодша ліга. Вони представляли проект на тему сезону «Будівельний бум». Джуніори перемогли в номінації «Найбільш дружня модель». Тренувала учасників Ірина Пустовіт.
У змаганнях сумо важливу перемогу здобули друзі нашої гімназії та зокрема команди «Кіборгів» – учні навчально-реабілітаційного центру «Країна добра», де навчаються діти з вадами слуху. Дмитро Ковіта виборов друге місце на змаганнях роботів сумо автономні. Вихованці центру вже два роки на базі гімназії тренуються складати та програмувати роботів, їм активно допомагають учасники та тренери-кіборги. Представники «Країни добра» вже вдруге беруть участь у регіональних змаганнях, і це їхнє перше призове місце. Загалом же всю їхню команду відзначили спеціальними призами як переможців номінації «За волю до перемоги».

83858050_1290769981107540_6583264930017837056_n