Паняночки 4 класу мріяли на уроці

«Урок мрій» провела для дівчаток-паняночок 4 класу вчитель Оксана Волочай. Таким чином вони долучилися до арт-марафону телеканалу «1+1» «Моя дитяча мрія». Під час заняття учениці дізналися, що ж таке Мрія, чому вона важлива для кожної людини і що майбутнє дуже часто починається саме із заповітного бажання. Паняночки виконували різноманітні завдання, аби краще зрозуміти власну мрію.
Вони складали асоціативний ряд до слова «мрія», на аркушах паперу писали свою мрію, складали із них плакат-колаж «Країна мрій», розподіляли на матеріальні та нематеріальні заповітні бажання, опрацьовували соціальне дослідження телеканалу «1+1» «Про що мріють діти» та багато іншого. Також у класі сформували три групи: «депутат», «психолог» і «дизайнер», а дівчатка обирали одну із них, яка ближча до їхньої мрії і самостійно продумували шляхи її реалізації.
«Дівчатка дуже відповідально поставилися до теми «мрійливого» уроку. Сподіваюся, наше заняття допоможе їм в подальшому в реалізації своїх мрій. Особливо мені було приємно, що здебільшого дітки мріють не про конкретні матеріальні речі, а про подорожі чи домашніх улюбленців», – говорить Оксана Волочай.