У МОН презентували результати пілотування нового стандарту початкової освіти з іноземних мов

Сьогодні в Міністерстві освіти України відбулася презентація результатів пілотування нового стандарту початкової освіти з іноземних мов. Долучилися до заходу директор гімназії Ірина Топчій та вчитель іноземної мови Наталія
Захаричева-Убоженко. Наша гімназія також була учасником цього проекту серед 134 навчальних закладів України.
Як зазначила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, ця презентація – це підбиття підсумків безпрецедентного проекту – пілотування стандарту початкової освіти і програм з іноземних мов. Міністр подякувала Британській Раді, Ґете-інституту та Посольству Франції в Україні за те, що вони з таким ентузіазмом та професіоналізмом включились у цей проект. «Це приклад справжньої синергії зусиль, коли всі об’єднуються задля досягнення єдиної великої мети – нових стандартів вивчення іноземних мов у Новій українській школі», – зазначила Лілія Гриневич.
Моніторинг за результатами пілотування показав, що діти, які навчаються іноземній мові за новими програмами та методиками, не втрачають інтересу до навчання і з великим ентузіазмом сприймають можливість спілкування іноземною.

received_241054859811845