Черкаські стрілки провели майстер-клас для гімназистів

Днями в гімназії відбулася зустріч учнів 7-Б класу зі спортсменами. Захід організували з нагоди Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру. Черкаські стрілки провели модуль #OLympicLab – “Welbeing – Обирай спорт!» в приміщенні тиру навчального закладу. Представити свій вид спорту та заохотити школярів до занять спортом завітали майстер спорту міжнародного класу, заслужений тренер України, член збірної команди України з кульової стрільби Наталія Чепурна та майстер спорту міжнародного класу, член збірної команди України з кульової стрільби, бронзовий призер чемпіонату Європи, неодноразовий чемпіон України, вихованець КДЮСШ №2 – ШВСМ Дмитро Омельяненко.
Спортсмени розповіли учням про особливості виду спорту, які види зброї існують, про екіпірування та про положення для стрільби, що таке кучність стрільби, що необхідно знати і робити, аби стріляти кучно. Відзначили, що з ними тренується і призер Олімпійських ігор Сергій Куліш. Дмитро провів своєрідне тренування перед школярами. Гімназисти також мали можливість випробувати свої сили у стрільбі.
Відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області підготувало для школярів подарунки із олімпійською символікою.