Міська інтерактивна гра з христянської етики відбулася в гімназії

У Черкасах відбулася міська інтерактивна гра з християнської етики. 40 школярів долучилися до заходу. Участь узяли учні 9-11 класів міських шкіл № 2, 5, 6, 8, 9, 24, 29 та школи «Софія». Організаторами гри стали Черкаська гімназія № 9, на базі якої і відбувся захід, міський методичний кабінет, Асоціація педагогів-християн Черкащини. Ініціатором та координатором виступила вчитель гімназії Світлана Полозенко.
Учасники гри об’єдналися у 5 команд і гуртом розкривали тему, яку їм випала. Вони висловлювали власну позицію з того чи іншого питання християнської тематики, ставили та відповідали на запитання інших учасників. Крім того, самі оцінювали як себе, так і інші команди. Кожен учасник отримав у подарунок книгу.
«Ідея провести такий захід із християнської тематики у мене виникла вже давно, реалізувати вдалося лише зараз, – ділиться враженнями Світлана Полозенко. – Формат обрали не зовсім стандартний – інтерактивна гра. Це дозволило дітям показати знання через власне розуміння, висловити власне бачення, свою точку зору. Особливо це виявилося у процесі діалогу між учасниками».
Такий захід планують зробити традиційним для школярів. Також у планах – організувати діалоги й для дорослих на духовні теми.