Батьки, підключайте послугу інформування про відвідування дитиною гімназії

У гімназії до кінця року доступна послуга оперативного інформування про відвідування. Коли учень входить до гімназії та відмічається у системі за допомогою електронного паспорта, батьки можуть отримати сповіщення про це на свої мобільні телефони.
Інформування відбувається у месенджері Telegram.
Для підключення послуги:
Пройдіть реєстрацію на сайті «Смарсі» smarsy.ua
На сайті «Смарсі» в розділі «Відвідування», вкладка «СМС-інформування» перевірте наявність відміток про отримання повідомлень та номер телефону, на який вони повинні приходити. За потребою внессіть зміни в інформацію про номер телефону у секретаря навчального закладу.
На мобільному телефоні, на який зареєстровано ваш акаунт «Смарсі», встановіть месенджер Telegram (пряме посилання t.me).
Відкрийте месенджер Telegram, меню «Чати» і у полі пошуку повідомлень і користувачів введіть ім’я робота «Смарсі»: Smarsybot
Або скористайтеся прямим посиланням t.me/smarsybot та перейдіть до розмови з ботом.

Залежно від моделі вашого мобільного телефону під час активації робота вам можуть запропонувати опцію «Надіслати мої контактні дані», цю опцію портібно підтвердити. Якщо при активації робота вам не було запропоновано поділитися контактом або ви відхилили пропозицію і замість даних своєї дитини бачите при розмові з роботом демонстраційні дані, активуйте це налаштування в меню в правому верхньому куті далогу (зображення трьох крапок чи меню Налаштування вкладка Конфіденційність).

На період тестування роботи робота послугу інформування тимчасово підключено для всіх мобільних телефонів безкоштовно. Компанія «Смарсі» не гарантує безперебійність роботи робота ти не приймає претензій стосовно можливих технічних збоїв чи затримки в отриманні сповіщень.