Максим Зімоздрін подорожував у часі на «Бібліосутінках»

Днями Черкаська обласна бібліотека для дітей організували цікавий та пізнавальний захід «Бібліосутінки» на тему «Подорож у часі». Участь у ньому взяли переможці та найактивніші учасники попередньої акції – медіачеленджу «Скарби козацького міста». Долучився до бібліосутінок і учень 7-Г класу гімназії Максим Зімоздрін.
Він мав можливість відвідати безліч тематичних локацій, на яких вчився різати папір каменем, дегустував трав’яні чаї, дізнавався про цілющі трави, ворожив на рунах, знайомився із козацькою зброєю, брав участь у танцювальному майстер-класі, писав пером, переодягався у первинних людей та багато іншого. Максима відзначили за активну участь у проекті і вручили грамоту, книги про Черкаси, шоколадні медальки. Також протягом гри він заробив 24 бали, або златники, і міг придбати на них різні цікавинки. Зокрема Максим купив собі календар, магнітики, оберіги.
«Дуже сподобався цей захід. Починаючи від медіачеленджу до бібліосутінок. Я дізнався стільки нової інформації як про Черкаси, так і про давні часи. Якщо буде подібний захід ще, обов’язково долучуся», – зазначив Максим Зімоздрін.