Цьогорічні випускники навчаються в Україні, Польщі, Англії, Канаді та Литві

Усі цьогорічні випускники гімназії влітку вступили до вищих навчальних закладів. 33 випускники навчаються у вишах за кошти державного бюджету, решта – на контрактній основі.
Навчаються випускники гімназії не лише у вишах України, але й за кордоном, зокрема в Польщі, Англії, Литві, Канаді. Таких гімназистів, які обрали навчання за кордоном, – дев’ятеро. В Україні ж вступили до закладів у Черкасах, Києві, Харкові, Львові, Запоріжжі. Спеціальності гімназисти обрали різноманітні: туризм, переклад, філософія, право, інженерія програмного забезпечення, політологія, медицина, дизайн, електроенергетика, прикладна механіка, фінанси, геодезія, вокал та інші.
Кілька слів про медалістів. Дарина Бережна, яка отримала найвищі бали в гімназії із ЗНО та найвищий середній бал атестата, навчається в КНУ ім. Т.Шевченка за спеціальністю «Міжнародні відносини». Юрій Петренко теж обрав КНУ ім. Т.Шевченка за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія». Валерія Тарановська навчається в КПІ за спеціальністю «Публічне управління і адміністрування». Діана Куллаб обрала ЧДТУ за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування». Анна Чиж – у КПІ на спеціальності «Інформаційні системи та технології».