У гімназії як учасниці програми «Інноваційні школи» провели обласну нараду

Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко та міські голови й голови райдержадміністрацій Черкаської області завітали до гімназії. На базі нашого навчального закладу провели обласну нараду на тему «Реалізація програми «Інноваційні школи Черкащини», загальнообласних програм та заходів в галуpі охорони здоров’я, формування об’єднаних територіальних громад».
Гімназія є учасником програми «Інноваційні школи Черкащини», яка реалізується до 2020 року, і презентувала гостям свої нинішні досягнення. Директор Ірина Топчій провела екскурсію навчальним закладом. Голова ОДА та керівництво міст і районів відвідали класи паняночок та кадетів, дізналися про «куточки професій», побачили в дії на уроці історії мультимедійну дошку, побували в класі ДПЮ та тирі, в LEGO-кабінеті, познайомилися із роботами гімназії та можливостями команди Kiborgs.UA з робототехніки.
Також під час цієї зустрічі учасникам наради презентували сучасні цифрові інструменти для проведення дослідів на уроках хімії, фізики, біології та дизайн-проекти сучасних шкіл.