Із 3 квітня розпочинає роботу система електронного документа

Із понеділка 3 квітня вхід до гімназії здійснюватиметься через центральний вхід. Водночас розпочинає роботу система електронного документа учня. Нагадуємо учням не забувати електронний паспорт, який фіксуватиме їх прихід на навчання.
Навчання розпочнеться за розкладом червоного тижня.

5 коментарів

  • Шевченко І.І.

    Доброго дня!
    Гарна ініціатива, безумовно, безпека понад усе, але перешкоджати батькам відводити дітей до класу – це незаконно. Як варіант, треба запропонувати бажаючим батькам отримати перепустки (звісно за кошти батьків) і таким чином вирішити цю ситуацію. Гімназія – не режимний об’єкт, не виправна колонія, батьки мають право бачити дитину в шкільному оточенні. Мова не йде про перебування батьків в гімназії під час уроків, але вранці і після уроків батьки повинні мати право забрати дитину з класу, а не очікувати її під дверима закладу.

    • admin

      Дякуємо за розуміння необхідності впровадження такої системи. Приносимо вибачення за певні незручності, які виникали в перший день користування нею. Повідомляємо, що батьки, які напередодні виявили бажання, мали таку можливість оформити для себе електронне посвідчення, оскільки запровадження системи електронного документа не має на меті заборону перебування батьків у гімназії. Чекаємо на ваші поради та пропозиції щодо можливого удосконалення роботи системи.
      З повагою адміністрація гімназії

      • Ірина

        Доброго дня.
        Прохання до адміністрації школи – більше відкритої інформації.
        Давно цікавилась, як мені, як матері школяра, попадати до школи після введення системи, але про те, що електронне посвідчення можна оформити батькам, чую вперше.
        Проблему потрібно вирішити якось, хоча б тимчасов, оскільки для батьків школярів молодшої школи, при всій позитивності ідеї електронного документа – поки тільки маса проблем, на додаток ще й дезорієнтовані і знервовані діти.
        Будь ласка, оприлюдніть інформацію, що потрібно для оформлення такого посвідчення.

  • Андрей

    А ученикам 1-3 классов, будут предоставлены персональные носильщики портфелей? т.к. они тяжёлые, для ношения детьми в этом возрасте.