Вчителі гімназії взяли участь у Всеукраїнському форумі Майкрософт «Учитель-новатор»

Компанія «Майкрософт Україна» щорічно збирає працівників освіти на Всеукраїнський форум «Учитель-новатор». Метою заходу є ознайомлення з передовими новітніми технологіями у роботі вчителів для підвищення якості освіти в Україні. Цього року учасниками форуму серед ста інших стали і вчителі гімназії: Андрій Стецюк та Ірина Бондаренко.
Учасники форуму побували на екскурсії в Новопечерській школі та приватних початкових школах «Британіка Скул», «Ліко школа», де знайомилися із передовим досвідом використання ІКТ в навчальному процесі. Також відвідали майстер-класи, під час яких дізналися більше про методику проведення он-лайн уроків, STEAM-технології, Teacher Dashboard тощо.
«Дуже пізнавальний та корисний захід, дізналися про нові програми, які варто використовувати в роботі, аби дітям було цікавіше навчатися, – ділиться враженнями вчитель історії Андрій Стецюк. – Важливо було почути, як завдяки ІТ-технологіям можна формувати навички та готувати дітей до віддаленої роботи в команді і наскільки це необхідно, коли заради єдиної мети вони на відстані гуртуються і готують спільний продукт».

12932847_1123502311016002_8119316306133471148_n_793x793